Alwaaaanniiiii...
Last year ?!
Saturday, 5 November 2011 • 21:16 • 0 comments

Boley nangis tak ? Wuaaaaaaa ! Tahun ni last year aku dan kwan-2 ak dekat SK BUKIT TINGGI . Susah laa nak lepaskaan kawan-2 . Lagi dua minggu saja lagi . Aku takk sanggupp ! Aku relaa sampai besaq sekolah kat situ asalkan bersama kawan-2 aku . Mereka terlalu indah buad aku . Korang maybe tak faham sangat apa yang ak mengarot kann . Tapiiii , susah la nak berpisah dengan diorang . Aku ta taw macam mana hidup aku tanpa diorang . Setiap hari aku jejak kaki di sekolah mesti ak selalu happy , ketawa , senyummm . Lepas ni boley ka aku ukirkan senyuman tanpa diorang ? Sungguh berat bagiku . ! Aku taw kita kena teruskan hidup untuk membina masa depan yang cerah tapii depaaa terlalu indah bagi akuu . Boley kaa aku melangkah ke dunia baru tanpa diorang ?? Bagi Amni , Amirul , Hidayah ,Anis , Jazlina , Najihah , Jazlina , Mumtazah , Syafiqah , Hafizuddin , Afiq , Aiman , Faiz , Luqman , Farah , Hazwani , Eiman , Eyka , Ainin , Habib , dan semua pelajar tahun enam : Aku minta maaf banyak-2 kalau aku ada salah terhadap korang .Thanksss for everything ! 


Disclaimer
No harsh word please !


Hello, my name is Alwani Bt Ismail. I don't need a followers. But i need this blog and my readers . Big thanks to you for stepping my blogg :)




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them